Leden

PIETJAN360 VIP
DENISE280 VIP
SPECIAAL095 VIP
MATSY838 VIP
TEUS402 VIP
CHRISTINE076 VIP
MAJRIM880 VIP
ANNELEEN094 VIP
Op zoek naar liefde of vriendschap?

Dit is abacadabra

Zoeken!

Rustige zondagavond
Een blog van ADRIANA345

Zondagavond en ik zit bij te komen van een heel erg drukke week. Terugkijkend is het heel erg veel geweest. Werken, wandelen met mijn groep waar ik als leefstijlcoach wekelijks mee wandel. Afspraken met klanten en tussen alle bedrijven door ook nog een rommelmarkt opgebouwd. En ja ik zou het bijna vergeten maar het stof in mijn huis herinnerd me er wel aan...de verbouwing van de badkamer. Kortom een drukke week.


En nu eindelijk in de rust. Zoon en schoondochter zijn weer voor 4 dagen vertrokken en ik heb het huis weer voor mezelf.


En dan komen de gedachten. De dingen waar ik misschien niet altijd over na wil denken. Die me pijn doen of waar ik verdrietig van wordt of zorgen om maak. Tegelijk besef ik dat deze momenten ook heel goed zijn en moet ik mezelf gewoon één uurtje toestaan om ze te overdenken, om het daarna weer los te laten.


Tegelijk met de gedachten komt ook boven hoe geweldig het is dat God al mijn gedachten kent....zelfs nog voor ik ze gedacht heb. Hij weet wat er leeft. Hij weet van de zorgen. Hij kent mijn pijn en verdriet. Hij weet mijn verleden. De fouten die ik gemaakt heb. En zelfs de fouten die ik ongetwijfeld nog ga maken. Maar wat een genade. Zijn liefde is onvoorwaardelijk. Zijn genade is onvoorstelbaar groot. Daar waar ik door rood licht reed....gaf hij geen boete....maar kreeg ik eigenlijk geld toe. Ik kreeg wat ik niet verdiende.


Hij zorgt voor mij. Doet wat nodig is. Geeft wat goed voor mij is. Herstelt wat beschadigd is en de barsten vult hij op met goud. Zodat de lijnen uiteindelijk een mooi kunstwerk worden.


Ik mag groeien en bloeien. Er op vertrouwen dat Hij mij zal leiden als ik er om vraag. Ik mag....en wil Hem betrekken bij mijn leven. Achter Hem aan gaan.


Gaandeweg komen mijn gedachten tot rust. Hij is er bij. Ook al ligt er weer een drukke week voor me. Ook al wordt er veel van mij verwacht. Hij zal helpen. Ik mag fouten maken en er van leren. Maar boven alles mag ik vertrouwen dat Hij mij zal leiden. Stap voor stap. En zolang ik achter Hem ga....en niet voor Hem uit ga....kan niets mij gebeuren. Want....als Hij voor mij is. Wie zal dan tegen mij zijn? Niets kan mij scheiden van Zijn liefde. Niets maar dan ook helemaal niets. Ik weet Wie voor mij uitgaat en stand houdt achter mij. God van de hemellegers, Hij voert de strijd voor mij.


Ik wens je een fijne gezegende week.
     Blog home

Het prikbord

MADELIEF644
25 september '17
Wat fijn! emojis+emoji_14
ADRIANA345
26 september '17
Thanx
Reageren? Log eerst in

Bericht

Door ADRIANA345
Toegevoegd 24 september '17

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal:5 (1 score)

Archieven

Leden

PIETJAN360 VIP
DENISE280 VIP
SPECIAAL095 VIP
MATSY838 VIP
TEUS402 VIP
CHRISTINE076 VIP
MAJRIM880 VIP
ANNELEEN094 VIP
Deze foto is beschermd met een wachtwoord
Deze foto is beschermd met een wachtwoord
Deze foto is beschermd met een wachtwoord
Zoek foto op Google